Ervaringen

Scrollen maar!

Placeholder image

Ervaringen

Bert Winkel: Voor onze trouwdag de Fiat 500 gehuurd. Fotogeniek karretje en zeer leuk om mee te rijden. Contact met Van de Weerd verliep soepel en snel. Ze dachten goed met ons mee.

Chantal Frederikse: Makkelijk geregeld en helemaal perfect, heerlijk dagje in de Cadillac Fleetwood gereden, complimenten!

Tonnie en Sefanja: Van de Weerd heeft voor ons de dag compleet gemaakt! In eerste instantie zouden wij een andere auto nemen, maar die verhuurder liet afweten. Toen contact gezocht met Van de Weerd en het probleem was opgelost! Ondanks het korte tijdsbestek is het toch gelukt om ons te voorzien van een prachtige auto.

Jolande van t' Schip: Vanwege onze trouwdag besloot mijn man een ritje cadeau te doen in de Cadillac Fleetwood limo uit 1958. Een zeer bijzondere auto. Ik stond helemaal versteld. De chauffeur was netjes verzorgd en zeer attent. Hij schonk direct twee glazen champagne in en de rit kon beginnen. We hebben gereden langs onze trouwlocatie en de regenachtige dag afgesloten, samen met de chauffeur, onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje! Niets meer dan lof voor jullie!

John de Groot: Ik wil jullie graag bedanken voor de prachtige auto die jullie geleverd hebben. Ik heb veel verhuurders meegemaakt, maar ik merk nu wel waar ik voortaan voor ga kiezen. Jullie maken tenminste waar wat je belooft. Mijn advies is dus ook: Ga zo door!

Willem Nijland: Gewoon een simpel woord van dank. Dat mag toch ook wel eens? Jullie bieden waar voor je geld, service en verstand van zaken. Precies waar ik naar zocht. Dit stelde mij erg tevreden. Ik kom zeker terug.